Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Chris Holsten // City Scene

10. desember @ 20:00 - 23:30

425Kr

Chris Holsten til Alta!

Året 2020 ga mange oppturer for Spellemann-vinneren Chris Holsten fra Lillestrøm. I løpet av året var han med i TV2s suksessprogram «Hver gang vi møtes» hele to sesonger og ga publikum flere sterke musikalske øyeblikk. Han herjet også hitlistene med en rekke utgivelser, ledet an med hitlåten ‘Wish I Never Met You’, EP-debuten ‘Cold Hearts’ og ikke minst det unike samarbeidet med Frida Ånnevik og den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels). «Hvis verden» fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og har strømmet til dobbel platina og vant «Årets Låt» på Spellemann 2020.

Det er på scenen multitalentet trives aller best og gjennom året har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturnè og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer i Norge. Konsertene han ikke fikk spilt i 2020 er nå satt opp i 2021 og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene åpnes igjen. 10. desember inntar han City Scene!

NB! COVID-19

Vi forholder oss til en hver tid til gjeldende bestemmelser og restriksjoner. Om publikumskapasiteten skulle bli redusert på grunn av nasjonale eller lokale bestemmelser, vil billetter prioriteres i kjøpsrekefølge. Billetter som ikke kan benyttes på grunn av redusert kapasitet vil bli refundert eksklusive billettavgift

Detaljer

Dato:
10. desember
Tid
20:00 - 23:30
Kostnad:
425Kr
Kategorier for Arrangement:
,
View Arrangement Website

Arrangør

Studenthuset City Scene
E-post:
voie@studenthusetcity.no
View Arrangør Website