Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Sommerfest i Alta: Skrattesommer 2022

25. juni 2022 @ 21:00 - 23:00

Stand Up Finnmark presenterer SkratteSommer 2022 Med Johan Golden, Hans-Øivind Granerud, Bjørn Henning Ødegaard, Ole Soo og Ronny Torsteinsen.

JOHAN GOLDEN:
“Formen er tradisjonell standup, særdeles velgjort, godt strukturert, og med jevnlige høydepunkter”Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene. Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger. Sammen med sin faste makker Antonsen fikk Golden æren av å åpne Latter i 2004 med forestillingen «Tilnærmet lik sant».
Siden den gang har han vært tilbake på scenen med jevne mellomrom, blant annet med soloforestillingene ”Diktator” (2014) som resulterte i Komiprisen for årets standupkomiker.I 2017 hadde han premiere på ”Halve Norges Golden” som også fikk strålende mottagelse fra presse og publikum. Hver fredag underholder Golden store deler av landet via Misjonen på P4 og Nytt på Nytt på NRK1, men spør du oss er han på sitt aller beste når han står på scenen.

Hans-Øivind Granerud:
Hans Grane startet sin profesjonelle karriere på Wallmans Salonger hvor han i 2012-2013 medvirket i 150 for show 40 000 mennesker.
Han bemerket seg i konkurranser og har titler fra både Norgesmesterskap og Nordisk mesterskap i trylling. I 2014 nådde han semifinalen i Norske Talenter.
Jobbet fulltid som artist siden 2012. gjort over 250 show på wallmans salonger for 70 tusen mennesker.
Vært på tv i mer enn 10 land. Har sitt eget teater i barbados hvor han har spilt 60 show i vinter. Kalt “The Only Show” at the Barbados Magic Lounge BJØRN HENNING ØDEGAARD
“En tilbakelent og lun publikumsfavoritt med smarte tekster, overraskende vendinger og stilsikker levering” Bjørn-Henning er ikke bare en publikumsfavoritt, han er også en favoritt blant komikerne. Han fikk strålende mottagelse fra latterpublikummet etter Julelatter 2015 og Julelatter 2017 og hans bidrag til ”Latter Live” på NRK var blant seriens mest populære. Han er en klassisk dead pan-komiker. Det er ikke mye mimikk og bevegelse fra scenen, men han klarer likevel å få publikum til å vri seg i stolen av latter.
Som en av to programledere i Konspirasjonspodden, en av Norges største podcaster, når Bjørn-Henning ut til et stort publikum hver uke.

OLE SOO:
“Rappkjeftet og hysterisk morsom bergenser” Ole Soo blir stadig mer ettertraktet som standuper, tekstforfatter og regissør. Han er et fast innslag både på Latters Klubbscene og Ole Bull i Bergen. Ole begynte med standup i 2010 og samme året stod han på Skemtagauk, Standupfestivalen i Oslo og Den Store Norske Humorfestivalen hvor han ble beskrevet som en kommende stjerne. Samme året deltok Ole også i P4´s konkurranse «Komidol» hvor han fort ble en publikumsfavoritt og vant hele greia.
Som tekstforfatter har han skrevet for Johan Golden, Marit Voldsæter og Stian Blipp Show. Han har også hatt regi på soloforestillingene til Christoffer Schjelderup og Sturla Berg Johansen.

Ronny Torsteinsen:
Ronny er en fremadstormende komiker som trass sin unge alder allerede har levd et langt liv, på godt og vondt. Som komiker har Ronny stått på alle landets scener. Han står på Latter i Oslo, har opptrådt på Latter Live på NRK, og har stått på Thomas Gjertsen sin Humorgalla i Trondheim, hvor han ble presentert som et av landets nye store talenter. Han bekreftet alles lovord om talent, med hans første soloshow “Sorry mamma”, som ble en braksuksess og ble spilt på store og små scener i hele landet Ronny Torsteinsen nå er en av Norges mest spennende unge komikere..

Detaljer

Dato:
25. juni 2022
Tid
21:00 - 23:00
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
http://standupfinnmark.no/sommerfest-i-alta/

Arrangør

Standup Finnmark
E-post:
post@standupfinnmark.no
View Arrangør Website

Sted

Alta sentrum
Løkkeveien 6B
ALTA, 9510 Norge
+ Google-kart